Shea buter, 140ml

Shea buter, 140ml

URTEKRAM

Çmimi i zakonshëm €18,70 Zbritje

Buter Organik Shea, do të mbrojë dhe ushqejë lëkurën tuaj për ta mbajtur atë të shkëlqyeshme dhe të butë.

Cilësi të veçanta:
I përshtatshëm për veganë