Pluhur kërpi, 200g

Pluhur kërpi, 200g

Ekozona

Çmimi i zakonshëm €8,10 Zbritje

Produkt nga Kroacia, me Çertifikatë Organike nga Unioni Evropian. Është i pasur me acide yndyrore të pangopura, fibra, magnez, kalcium dhe hekur. Zvogëlon rrezikun e osteoporozës, përmbanë omega-3 dhe omega-6 në raport 3:1, pastron kolonin, ideal si Whey Protein.

Vërejtje: Nuk është i dedikuar për fëmijë, gratë shtatzëna dhe nënat që ushqejnë fëmijët me gji. Konsumi mund të rezultojë në një gjetje pozitive të THC.

Vendi i origjinës: EU