Pluhur për pjekje, 30g

Pluhur për pjekje, 30g

Ekozona

Çmimi i zakonshëm €1,20 €1,00 Zbritje

Produkt nga Gjermania, 100% organik me 0 gr sheqer. Pluhur për pjekje përdoret në përgatitjen e llojeve të ndryshme të brumërave që sigurohen veti senzorike dhe vëllimi.