Pije nga tërshëra, 1L
Pije nga tërshëra, 1L
Pije nga tërshëra, 1L
Pije nga tërshëra, 1L

Pije nga tërshëra, 1L

Oatly

Çmimi i zakonshëm €2,80 Zbritje

Produkt nga Kroacia, me Çertifikatë Organike nga Unioni Evropian.

Mund ta shtoni në smoothiet tuaja, drithërat, ëmbëlsirat ose si pije freskuese. Ideale për njerëzit me intolerancë laktoze, produkte qumështi dhe proteina soje. Nuk përmban aditiv dhe përbërës të modifikuar gjenetikisht.