Muesli me çokollatë të zezë dhe lajthi, 375g
Muesli me çokollatë të zezë dhe lajthi, 375g

Muesli me çokollatë të zezë dhe lajthi, 375g

Barnhouse

Çmimi i zakonshëm €4,30 €4,00 Zbritje

Nga prodhuesi i njohur Gjerman BARNHOUSE. Musli të shijshëm me çokollatë dhe lajthi, 100% organik, të shkëlqyeshëm për mëngjes apo mes shujtave tjera.