Muesli me spelt, 375g
Muesli me spelt, 375g

Muesli me spelt, 375g

Barnhouse

Çmimi i zakonshëm €3,60 Zbritje

Produkt nga Kroacia, me Çertifikatë Organike nga Unioni Evropian.

Muesli krunçi me spelt është i shkëlqyer për mëngjes ose messhujtë. Vetëm shtoni qumështin e perimeve, nëse dëshironi, dhe vakti është gati!

Vendi i origjinës: GJERMANIA