Muesli me pafs dhe çokollatë, 375g
Muesli me pafs dhe çokollatë, 375g

Muesli me pafs dhe çokollatë, 375g

Barnhouse

Çmimi i zakonshëm €4,90 Zbritje

Produkt nga Kroacia, me Çertifikatë Organike nga Unioni Evropian.

Muesli krunçi e shijshme me aromë çokollate, pafs dhe hime misri organike (cornflakes).

Vendi i origjinës: GJERMANIA