Miell MIX, 1kg
Miell MIX, 1kg

Miell MIX, 1kg

Hammer Muhle

Çmimi i zakonshëm €6,00 €3,00 Zbritje

Përzierje e miellërave të drithërave pa gluten për gatime të bukës, produkteve të bukës, biskotave dhe ëmbëlsirave.