Matcha, Moringa , Maca premuim pluhur,30g
Matcha, Moringa , Maca premuim pluhur,30g

Matcha, Moringa , Maca premuim pluhur,30g

Matcha

Çmimi i zakonshëm €29,00 Zbritje

Produkt 100% organik, paketuar nga prodhues gjerman. Kombinim ideal i 3 superushqimeve dhe antioksidantëve më të popullarizuara.