KUZHINA E BEBIT nga Arijana Roka

KUZHINA E BEBIT nga Arijana Roka

Magjia e Librit

Çmimi i zakonshëm €10,00 Zbritje

“Kuzhina e bebit”, është një libër shumë i nevojshëm për të gjitha nënat e reja. Autorja në libër paraqet qindra receta të reja dhe shumë të dobishme për fëmijët tuaj.
Po ashtu libri ka informacione të rëndësishme për nënat, gjithnjë të bazuar në të dhënat e Organizatës Botërore të Shëndetësisë.
Në fund të librit do të gjeni edhe receta për desertë. Me një fjalë libri “Kuzhina e bebit”, është libri më i kompletuar që i kushtohet fëmijëve tuaj.