Kripë Himalaje e imët, 500g
Kripë Himalaje e imët, 500g

Kripë Himalaje e imët, 500g

Sallant

Çmimi i zakonshëm €2,40 Zbritje

Kripë Himalaje konsiderohet të jetë më e pastra në botë, sepse ka origjinë nga deti i lashtë, një ekosistem i pandotur i vjetër 250 milion vjet. Ajo është marrë në rrënjët e Himalajeve dhe zakonisht ka një ngjyrë të butë rozë, edhe pse nuanca varet nga gërmimi kështu që ajo mund të jetë e errët ose e çelët. Përbërësit e vlefshëm janë ruajtur plotësisht pasi që përpunohet manualisht, si dhe thahet në diell. Përdoret në vend të kripës së kuzhinës për shtesë për ushqime si dhe pije terapeutike dhe banjot (për banjot përdoren si kripë e integruar). Përdoret gjithashtu edhe në trajtimet e bukurisë, kështu që me shtimin e mjaltit dhe vajrave esenciale është gjithashtu e shkëlqyeshme për pilling të lëkurës.