Krem tërshëre për zierje, 250ml
Krem tërshëre për zierje, 250ml
Krem tërshëre për zierje, 250ml

Krem tërshëre për zierje, 250ml

Oatly

Çmimi i zakonshëm €1,90 Zbritje

Produkt nga Kroacia, me Çertifikatë Organike nga Unioni Evropian.

Krema e tërshërës është një alternativë e shijshme për produktet e qumështit. Një shtesë e shkëlqyer për supa, salca, deserte, sallata, çaj të nxehtë apo kafe. Ta mbani në frigorifer; cilësia e saj është e pasur, e fortë dhe shumë e dendur, në temperaturë dhome bëhet e lëngshme.

Vendi i origjinës: SUEDIA