Kondicioner ushqyes për flokë, 200ml

Kondicioner ushqyes për flokë, 200ml

Dr. Hauschka

Çmimi i zakonshëm €14,90 Zbritje

Ekstrakte të bimëve mjekësore rigjeneruese nga mëllaga e bardhë, lisi dhe hithra sigurojnë lagështi dhe forcojnë kokën dhe flokët tuaj. Proteinat e grurit dhe qumështit sigurojnë mbrojtje, elasticitet dhe vëllim, dhe vajrat e neem, arrës makadamia dhe jojoba rikthejnë shkëlqimin, vitalitetin dhe menaxhimin e lehtë.
Rezultati: flokë të shëndetshëm me shkëlqim dhe gjallëri natyrore.