Koncentrat i lëngut të limonit organik, 200ml

Koncentrat i lëngut të limonit organik, 200ml

La Bio Idea

Çmimi i zakonshëm €1,50 €0,50 Zbritje

Këtë koncentrat limoni freskues mund ta shtoni në një shumëllojshmëri pijesh, ëmbëlsirash ose smoothie. Eshtë një zëvendësues i shkëlqyeshëm kur nuk keni një limon të freskët në dorë. Në dimër mund ta shtoni në çajra dhe gjatë verës thjeshtë shtoni disa pika në ujë ose në pije të preferuar dhe do të merrni një pije super freskuese.