Kakao pluhur, 100g

Kakao pluhur, 100g

Bicosmos

Çmimi i zakonshëm €3,90 Zbritje

Produkt nga Maqedonia e Veriut, me Certifikate Organike nga Unioni Evropian. Pluhur organik i një kulivari të vlefshëm, kakao Crilollo, i cili është i pasur me magnez, hekur, zink, kalium, mangan, bakër dhe fosfor.