Fasule e kuqe, 500g
Fasule e kuqe, 500g

Fasule e kuqe, 500g

Davert

Çmimi i zakonshëm €4,30 Zbritje

Produkt 100% organik. Fasule-ja e kuqe është e pasur me antioksidantë dhe proteina. Është e shkëlqyer për funksionim adekuat të tretjes.