Fara hithi, 50g

Fara hithi, 50g

Bio Planete

Çmimi i zakonshëm €2,90 Zbritje

Hithra ka veti shëruese. Lulëzon nga pranvera në vjeshtë, dhe gjatë dimrit qëndron në tokë.
Përmbajtja e lartë e vitaminave C, A, B12 dhe E, ndër të tjera, dhe hekurit, acidit folik, kaliumit, kalciumit, fosforit dhe shumë vitaminave dhe mineraleve të tjera, rendit hithrën në krye të ilaçeve që na jepen nga natyra.
Farat e hithërave janë dëshmuar të kenë veti antibakteriale, antivirale dhe anti-inflamatore.