Sapun për mjekër, fytyrë dhe trup

Sapun për mjekër, fytyrë dhe trup

Dr. Pasha

Çmimi i zakonshëm €6,50 Zbritje

Formulë 100% natyrale! Kombinim i vajrave bazë të zgjedhura me kujdes. Aromë sharmante!

Sapuni për fytyrë dhe mjekërr me bazë karbon aktiv, për shkak të vetive të tij antioksiduese pastron thellësisht dhe mbronë nga agjentët e dëmshëm të ambientit të jashtëm. Për shkak të aftësisë për të krijuar shkumë, mund të përdoret edhe për rruajtje. Aroma sharmante, joshëse e patchouli, livandës dhe cypres nuk lënë askënd indiferent.

Përdorimi: Sipas nevojës, aplikojeni sapunin në mjekërr dhe fytyrë. Shpërlajeni me ujë.