Çokollatë me qumësht me krem nougat, 100g

Çokollatë me qumësht me krem nougat, 100g

Rapunzel

Çmimi i zakonshëm €2,90 Zbritje

Kjo çokollatë do të përmbushë të gjitha pritjet tuaja nëse jeni adhurues i kremrave më të mirë nougat. Sigurohuni që ta provoni sepse gratë dhe burrat e duan njësoj dhe fëmijët janë të çmendur për të ... Rapunzel siguron lëndë të parë nga më shumë se 30 vende të botës, duke marrë parasysh cilësinë e ushqimit dhe cilësia e marrëdhënieve me kultivuesit në më pak Kjo thuhet në markën e dorës dorë më dorë, e cila garanton pajtueshmërinë me udhëzimet për tregtinë e drejtë. Çokollata përmban të paktën 37% të lëndës totale të thatë të pjesëve të kakaos.