Çips organik nga orizi me kripë, pa gluten, 100g

Çips organik nga orizi me kripë, pa gluten, 100g

Fiorentini

Çmimi i zakonshëm €1,70 Zbritje

MINI ÇIPS ME ORIZ ME KRIPË DETI nga bujqësia organike.

Përbërësit:

  • oriz integral dhe oriz 89%,
  • vajra bimorë  (luledielli dhe misër)
  • kripë deti 1%.

Nga bujqësia organike

✓ Mund të përmbajë qumësht  soje

✓ Pa gluten