Çaj kaqe dhe hibiskusi
Çaj kaqe dhe hibiskusi
Çaj kaqe dhe hibiskusi

Çaj kaqe dhe hibiskusi

Ekozona

Çmimi i zakonshëm €2,00 €1,20 Zbritje

Produkt 100% organik. Çaj nga kaça (20 qese x 2 g), zgjedhja e kujdesshme e bimëve më të mira ekologjike. Kënaq me aroma intensive dhe shije të natyrës së pastër. Merrni një erë dhe ngrohuni në çdo filxhan. Udhëzimet për përdorim: Nxejeni ujin derisa të vloj. Lëreni qesen e filtrit në një filxhan prej 1,5 - 2 dl ujë të vluar. Pas 10 minutave hiqeni qesen. Shtoni disa ëmbëlzues natyral (shurup agave, orizi ose elbi) dhe shijoni aromën natyrale, të pijes së parezistueshme dhe të shijshme.