Balsam për buzë Huumë, me mentë

Balsam për buzë Huumë, me mentë

Huumë

Çmimi i zakonshëm €3,00 Zbritje

PËRFITIMET

Ky balsam ofron hidratim të gjatë për buzë të buta dhe të shëndetshme.

PËRBËRËSIT

Gjalpë kakao-je, vaj kokosi, dyll blete, vaj jojobe, vaj eterik mente.