Enë nga qeramika për musli

Enë nga qeramika për musli

Studio Ura

Çmimi i zakonshëm €25,00 €20,00 Zbritje

Siq është dheu ai që nuk shteron poashtu edhe trajtimi dhe puna me të është një botë mundësishë të pashtershme. Bota e qeramikës është një botë plot nxitje e frymëzim, në përpjekje të vazhdueshme të trajtimit të baltës për qeramikë, në mënyrë shumë të natyrshme gjejnë rrugën në trajta të stilizuara shumë detale e simbole të cilat paraqesin histori, ngjarje, legjenda, bukuri dhe traditë.

Shijoni supat apo gatimet me musli me punime unikate artistike nga Studio Ura.